Ghidul Serviciilor
Romco System - Proiectare, Executie Si Montaj Tamplarie Termoizolanta Din Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 1446 vizite
Poza Sisteme profile pvc ferestre
Foto

Caracteristici tehnice

Latimea profilului: 70 mmNumarul de camere: 5Numarul de garnituri: 2/3 (optional garnitura mediana)Garnitura: TPE gri / neagraBagheta: prindere un singur picior – garnitura PCEVitrarea pentru grosimi de sticla: 4;20;24;30;36;44 mmStandard: EN 12608-A ClassCoeficient de conductivitate termica: Uf = 1,3 W/m²K (cu garnitura mediana), Uf = 1,4 W/m²K

Caracteristici generale

Datorita unui design perfect estetic, sistemul Zendow Plus se potriveste perfect stilului casei tale.

IZOLARE SUPERIOARA

Proiectat cu 5 camere de izolare si o latime a profilului de 70 mm, sistemul PVC de ferestre Zendow Plus ofera performante excelente de izolare termica. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,3-1,4 W/m²K. Pentru sistemul cu garnitura mediana valoarea certificata este Uf=1,3 W/m²K.

PERFORMANTA ACUSTICA

In lumea moderna izolarea fonica este foarte importanta pentru spatiile de locuit.Sistemul Zendow Plus are incorporate 2 camere cu izolatie fonica din fabricare care ofera o izolare fonica mai buna decat cele introduse manual.In plus , caracteristicile existente ale PVC-ului precum si structura multicamerala a sistemului Zendow Plus transforma mediul zgomotos intr-un spatiu perfect de locuit, chiar si in locuri cu trafic intens care necesita un grad ridicat de izolare fonica.

REZISTENTA

Datorita ofertei largi de produse, sistemul PVC de usi si ferestre Zendow Plus se potriveste oricarui detaliu cerut. Armaturile si profilele de rezistenta ofera cele mai bune solutii chiar si in zonele cu vant puternic.

RESPECTAREA MEDIULUI INCONJURATOR

Usile si ferestrele din sistemul PVC Zendow Plus asigura un mediu sanatos datorita gradului inalt de izolare precum si a caracteristicilor sale cum ar fi longevitatea produsului, intretinerea usoara, reciclarea 100% si abilitatea de reprocesare la sfarsitul perioadei economica.

 OPTIUNI CULOARE

Sistemul Zendow Plus ofera o varietate excelenta de culori optionale indeplinind astfel cerintele beneficiarului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.