Ghidul Serviciilor
Romeco Partner Profesional - Distributie, Montaj Tamplarie Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 267 vizite
Poza Geneo - profil de 7 camere
Foto

Rehau Geneo este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pvc pentru ferestre pe adancimea de 86 milimetri care exista in acest moment pe piata de profile. Cu acest profil GENEO puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic de pe piata. Astfel puteti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.

Rehau Geneo foloseste tehnologia RAU-FIPRO,care este reteta inovativa a materialului marca REHAU.

Rehau Geneo asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel.Prin RAU-FIPRO® , dupa constructia avioanelor si Formula 1, acest compozit de fibre se foloseste pentru prima data si in constructia de ferestre.

Caracteristici tehnice

Design

Avantaje Rehau Geneo.

Profilele GENEO sunt utilizate pentru geamurile termopan si tripan cu cea mai ridicata eficienta energetica din clasa lor. Acestea va ofera confortul pe care l-ati dorit din totdeauna.

Izolare termica optima

Cel mai inalt coeficient de izolare termica si cea mai mare economie de energie prin intermediul ferestrelor din profile GENEO marca Rehau.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.