Ghidul Serviciilor
Romexpress Trans 94
inapoi la firma 818 vizite
Poza Serviciul de Intocmire Intrastat
Foto

INTRASTAT. Sistem statistic prin intermediul caruia de la 1 ianuarie 2007 in urma completarii pietei unice europene si a desfiintarii vamilor si a frontierelor interne, sunt inregistrate schimburile de marfuri dintre tarile membre ale Uniunii Europene. Declaratie obligatorie. In acest context, ROMEXPRESS TRANS 94 vine in intampinarea acestei cerinte oferindu-va serviciul de declarant ca parte terta, analiza documentelor in vederea completarii declaratiei Intrastat si depunerea acesteia in termen la Institutul National de Statistica, cu respectarea tuturor reglementarilor legislative in vigoare.

 

Angajatii ROMEXPRESS TRANS 94 au capacitatea de a asigura clientilor suportul informational adecvat pentru a alege cele mai bune solutii: de la negocierea contractelor la preturile de referinta, consultanta privind termenele si garantiile de plati, in vederea evitarii riscurilor si pierderilor în activitatea de comert extern. ROMEXPRESS TRANS 94 realizeaza o actualizare continua a informatiilor privind modificarile legislative in domeniul vamal, garantand respectarea normativelor si interpretarea lor adecvata. Colaborarea cu Autoritatea Nationala a Vamilor si cu Ministerul de Finante permite asigurarea unui suport de valoare pentru obtinerea tuturor documentelor necesare din partea acestor institutii. In plus, compania asigura consultanta pentru reducerea riscurilor si a pierderilor in activitatile de comert extern.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.