Ghidul Serviciilor
Romkatel Bucuresti - Sisteme De Antene Si Comunicatii Mobile
inapoi la firma 1958 vizite
Poza Instrumente de Test si Masura, Software
Foto

Cablurile si sistemele de antene sunt o legatura critica in orice retea de comunicatii wireless iar calitatea componentelor si rigurozitatea cu care sunt instalate au un impact semnificativ asuprea performantei retelei, a fiabilitatii site-ului si in final asupra satisfactiei clientului. Competenta noastra se extinde in toate etapele de testare RF, Microwave si fibra optica:

 

 

Solutii pentru Comunicatii Mobile Wireless

Solutii complete pentru telecomunicatii 2G, 2.5G, 3G si 4G, pentru 3GPP, 3GPP2, si IEEE incluzand 1xEV, GSM/GPRS, W-CDMA, HSDPA, 802.11, si 802.16.

Instrumentele cuprind intreaga gama de testere si analizoare pentru: statii de baza, bluetooth si WLAN, cabluri si antene, PIM, spectru, retea vector si power metre.

 

 

Echipamente test pentru RF & Microunde

Atat pentru laborator cat si pentru masuratori in teren sunt disponibile echipamente ce opereaza in frecvente de pana la 110Ghz si chiar peste.

 

 

Instrumente pentru fibra optica

Pentru comunicatiile prin fibra optica, sortimentul de instrumente acopera procesele de R&D, productie, instalare si monitorizare. De la jonctionari fibra optica pana la masuratori si evaluari de importanta critica precum OTDR, dispersie cromatica, polarizare, optical return loss pot fi efectuate rapid pentru a maximiza performanta retelei si acelerarea implementarii de servicii noi.

 

 

Instrumente de masura si test

Pentru tehnologii LTE-Advanced, OTDR, analizoare de spectru, generatoare de semnal precum si analizoare de retea vectoriala (VNA).

 

 

Compatibilitate electromagnetica

Sistemele de telefonie mobila sau broadcast sunt o sursa de campuri electromagnetice ce trebuie analizate si mentinute in parametrii cu echipamente de monitorizare si control.

 

 

Simulatoare GNSS

Simulatoarele din seria GSG permit testarea avansata a sistemelor care incorporeaza receptoare multi-GNSS. GSG este solutia completa pentru testare PNT avand capabilitati de tip HIL, realizand teste in conditii complet controlate, fiind astfel indicat in aplicatiile critice GPS – sisteme de franare, mecanismele de siguranta, V2x, e-call.

 

 

PCB & IC Design

Platforma software ofera module de proiectare a circuitelor de RF si microunde si un mediu de co-simulare EM, ajutand la dezvoltarea unui produs pentru cele mai provocatoare aplicatii in domeniul comunicatiilor si in industria aparare/aerospace.

 

 

Management de retele

Solutii care incorporeaza o arhitectura multi-tier in baza de date cu o multitudine de alte optiuni, printre care interfetele web sau Design Alternatives.

 

Toate tehnologiile complexe se bazeaza pe testare pentru a asigura fiabilitatea

Conectarea ar trebui sa fie un proces simplu, dar odata cu aparitia si implementarea multiplelor standarde, fiabilitatea unei conexiuni trebuie garantata. In procesul de design sau productie etapa de testare este critica si deseori cu provocari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.