Ghidul Serviciilor
Romkatel Bucuresti - Sisteme De Antene Si Comunicatii Mobile
inapoi la firma 1958 vizite
Poza Internet of Things
Foto

Orasele sunt inteligente, platformele sunt vii, traficul este smart.

Fenomenul Internet of Things este in plina dezvoltare, ba chiar implementare. Impactul este unul enorm, gradul de confort al vietii crescand simtitor, iar acest lucru nu poate fi decat unul pozitiv.

 

Internet of Things

“Internetul Lucrurilor” (IOT) devine un subiect de conversatie in continua crestere, un concept care nu numai are potentialul de a influenta modul in care traim, dar, de asemenea, modul in care lucram.

Conceptia unei platforme scalabila IOT necesita expertiza, unelte hardware si software, capacitate de stocare si sisteme de management operational sofisticat. Retelele de telefonie mobila sunt modul cel mai omniprezent prin care se pot conecta Lucruri, oriunde s-ar afla, prin infrastructura IOT.

 

 

Sisteme RFID

Noi generatii de sisteme de identificare cu aplicabilitate in industria retail, identificare automata vehicule, industrial si logistica.

 

 

Antene M2M

Solutii de antene integrate sau exterene, necesare conectarii in infrastructura IOT.

 

 

Modem IOT

Module cu grad industrial ce faciliteaza conectarea sigura catre orice aplicatie IOT in orice LPWA, 4G, 3G, 2G pentru management sau upgrade

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.