Ghidul Serviciilor
Romkatel Bucuresti - Sisteme De Antene Si Comunicatii Mobile
inapoi la firma 1958 vizite
Poza Transport de date sigur si rapid
Foto

Retelele moderne de fibra optica sau coaxiale transmit volume uriase de date si permit acces rapid la internet, video-on-demand, telefonie si receptie radio-TV.

Pentru a implementa schimbul de date broadband, sunt necesare echipamente fiabile si cu tehnologie pregatita pentru viitor.

Gigabit Broadband Networks

Interconectivitatea este un avantaj competitiv, o trasatura a productivitatii moderne sub un management activ si reactiv la noi tipuri de inputuri venite din zonele de productie.

Portofoliul de produse se extinde in intreg arealul de infrastructuri de comunicatii, retele Ethernet, retele WiFi scalabile, securizate, indoor si outdoor, pentru intreprinderi si afaceri de orice marime.

 

 

Conectivitate Industriala

Retelele industriale Ethernet, proiectate sa transmita un flux continuu de informatii intre zona de productie, birouri si sediul central printr-o platforma scalabila si standardizata, parte integranta a sistemelor de control pentru procesele industriale.

 

 

WiFi Enterprise

Solutii de retele WiFi scalabile pentru instalare intr-o configuratie noua sau existenta, in standarde 802.11ac and 802.11n.

 

 

Telefoane securizate

Terminale ce furnizeaza criptare end-to-end, in timp real.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.