- Analiza Vinului
- Sisteme de absorbtie vapori nocivi
- Sisteme de distilare prin antrenare cu vapori
- Sisteme de extractie Soxhlet
- Sisteme complete pentru determinare azot total prin metoda Kjeldahl
- Analizoare complete pentru lapte si produse lactate
- Polarimetre
- Preparare Probe
- Refractometre
- Centrifugi
- Titratoare
- Testare fructe si legume
Echipamente pentru analiza vinului
Aparatura de laborator pentru analiza vinului
ACIDOMETRE– instrumente pentru determinarea aciditatii volatile
AFROMETRE- aparate pentru determinarea CO2
FOTOCOLORIMETRE pentru determinarea calitatii vinului
DETERMINAREA CONCENTRATIEI DE SO2
DISTILATOARE PENTRU DETERMINAREA CONCENTRATIEI ALCOOLICE
EBULIOMETRE PENTRU DETERMINAREA CONCENTRATIEI ALCOOLICE
DETERMINAREA STABILITATII TARTRICE
ANALIZOARE MULTIPARAMETRICE MULTIPOST
Aparatura de laborator pentru analiza vinuluiTITRATOR TitroLine easy
Sistem de titrare pentru utilizare zilnica, cu afisaj digital, care combina avantajele unui titrator cu piston cu cele ale unui pH/mV- metru inteligent.
Aplicatii: determinarea aciditatii totale din vinuri si bauturi
Domeniu de masurare:
- pH: 0.00….14.00
- mV: -1400….+1400
- Senzor de temperatura Pt 1000: –30…+1150C
Balanta hidrostatica cu alcoolmetru, model ALCOWEIGHT 2
- capacitate max 320 g
- precizie 1 mg
- dotata cu densimetru electronic
- dotata cu alcoolmetru electronic (0 – 100 % vol), in acord cu normele EEC nr. 2676/90
- extract total uscat 0,0 – 508.8 g/l
- permite evaluarea calitatii mustului (Babo, brix, densitate, conc. alcool)
- Balante micro-analitice(0,01 mg)
- Balante analitice (0.1 mg)
- Balante semi-analitice (0.001 g)
- Balante tehnice(0.01 g/0.1 g/1 g/2 g)
- Balante termobalante
- Balante tip platforma
Baie electronica de termostatare cu racire, model IF 25
- domeniul de masura: - 5 ... +850C,
- precizie ± 0,10C
- controller digital
- dimensiuni interne: 380 x 250 x 250 mm
- volum util 25 l
- bazin din otel inox, cu gauri pentru sticle
- livrata pe suport cu roti
Bai de apa pentru termostatare reziduu sec
- Disponibile in variante de 7, 10, 14, 22, 29, 45 litri.
- Constructie: interior si exterior din otel inox cu grad anti-coroziune inalt.
- Rezolutia de setare pt. temperatura: 0,1 oC
- Timer programabil in pasi de 1 minut – pentru setarea timpului de intirziere la pornire si a timpului de mentinere la temperatura setata.
- Posibilitate de accesorizare (optional) cu capac cu inele concentrice, capac pentru drenarea condensului, raft reversibil la doua inaltimi, suporturi pentru eprubete de diverse dimensiuni, dispozitiv racire,
- Dispozitive de vibrare pentru variantele de bai de 14…45 litri si alte accesorii
BAI DE CURATARE PRIN ULTRASONARE
- Sisteme de curatare prin ultrasonare (sistem de oscilatie piezoelectric), din otel-inox, cu timer pentru reglarea timpului pana la 15 min sau functionare continua.
- Disponibile in variante de 0.9; 1.8; 3; 4.6 litri.
- Livrate cu capac si cos din otel-inox.
- Modelele H sunt prevazute cu dispozitiv de incalzire (30 … 800C)
CENTRIFUGA de laborator
Date tehnice:
- rotor unghiular cu 8 pozitii pentru tuburi 15 ml
- turatie max. 6000 rpm
- afisaj digital: viteza si timp de lucru (1-99 min)
- alimentare: 220 V
REFRACTOMETRE
- Aceste instrumente masoara concentratia de zaharoza din sucurile de fructe si struguri
- Refractometru cu un singur domeniu: 0 – 32%;
- Refractometru concentratie zaharoza
- cu 3 domenii: 0 ~ 41% , /42 ~ 71% si 72 ~ 90%
- Cu compensare automata a temperaturii: 10…30 oC (ATC)
Refractometru digital
- Domeniu de masura: Brix: 0 la 53 %
- Rezolutie: Brix: 0.1 %
- Precizie: Brix: ± 0.2 %
- Alimentare: 2 baterii AAA
Refractometru ABBE
- domeniu de masura indici de refractie intre 1,300 - 1,7000 nD, acuratete ±0.0002nD
- utilizat la determinarea indicilor de refractie pentru materiale solide si lichide;
- afiseaza datelor: prin intermediul ocularului/digital;
- livrat cu termometru -40...+1000C
- posibiltatea cuplarii ulterioare a prismelor la termostat prin conectori
Inregistratoare de temperatura si umiditate (termo-higrometre si termo-higrografe)
Utilizare: monitorizare depozite, pivnite, vitrine frigorifice, transport, etc.
Calibru struguri
Domeniu: de la 15 la 28 mm (in pasi de 1mm)
Statii meteo
Pentru determinarea conditiilor de microclimat din plantatiile de vii