Ghidul Serviciilor
Perfoconstruct Expert- Lucrari De Carotare, Perforare Si Taiere Beton, Bucuresti
inapoi la firma 671 vizite
Poza Perforari instalatii sanitare
Foto

Echipa de profesionisti Perfoconstruct Expert va ofera servicii de perforare gauri pentru montarea instalatiilor sanitare la cele mai mici preturi si in regim de urgenta.

Folosim cea mai avansata tehnologie de perforare instalatii sanitare, dotata cu carote si discuri diamantate prin taiere cu racire cu apa la un pret accesibil.

Avantajele folosirii tehnologiei diamantate in lucrarile noastre de executare perforari instalatii sanitare le reprezinta rapiditatea cu care se perforeaza, timpul foarte scurt de executie, lipsa vibratiilor, nivelul zgomotului foarte scazut si precizia cu care se realizeaza gaura, fara a deterioara structura perforata.

Tehnica diamantata pe care o utilizam in executarea unei gauri pentru instalatii sanitare nu produce praf, asigurand un mediu de lucru curat, fara vibratii, fara zgomot si cu o executie rapida, prompta si serioasa.

Pentru a beneficia de oferta lunii, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0733.22.93.92 sau pe e-mail: perfoconstruct@yahoo.com / office@perforari.ro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.