Ghidul Serviciilor
Perfoconstruct Expert- Lucrari De Carotare, Perforare Si Taiere Beton, Bucuresti
inapoi la firma 671 vizite
Poza Taiere fundatii
Foto

Executam lucrari de taierea fundatii din beton cu ajutorul tehnologiei diamantate adaptabila pentru taierea elementelor de zidarie sau beton, care va sectiona orice tip de structura, chiar si acolo unde nu au acces tehnologiile de taiere conventionale.

Tehnologia bazata pe taierea umeda diamantata va determina ca taierea fundatiei sa se execute rapid, asigurandu-se un finisaj neted, iar utilizarea apei nu permite prezenta prafului sau a rezidurilor care ar putea rezulta in urma interventiei.

Taierea cu tehnica diamantata ofera o solutie eficienta pentru structurile de beton in stalpi prin rapiditatea cu care se executa, precizia de taiere, controlul dimensional al structurilor taiate si mai ales costurile foarte reduse.

Pentru o oferta personalizata si un pret negociabil va stam la dispozitie la numarul: 0733.22.93.92 sau pe oricare dintre adresele de mail: perfoconstruct@yahoo.com / office@perforari.ro.

Odata preluata comanda dumneavoastra, ne angajam sa va oferim cea mai avantajoasa oferta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.