Ghidul Serviciilor
Roxana Dumitru - Studio Make-Up, Bucuresti
inapoi la firma 22699 vizite
Poza Machiaj de zi
Foto

In perceptia a probabil 90% dintre femei, machiajul de zi se diferentiaza de cel de seara prin complexitatea machiajului ochilor.

In realitate, intr-un salon, sau cel putin in studioul meu de make-up, el se diferentiaza prin timpul petrecut la realizarea acestuia, la fixarea bazei de machiaj, la rezistenta in timp a acestuia, si apoi prin complexitatea machiajului ochilor, al buzelor, modelarea fetei, si asa mai departe.

Din pacate, la un machiaj de zi se petrece mai putin timp deoarece clienta, neintelegand importanta acestor aspecte, atat la machiajul de zi cat si la cel de seara, isi doreste o diferentiere de preturi. Astfel ca la un tarif mai mic, timpul de executie este mai mic, implicit toate aspectele mentionate mai sus sunt la nivel mai scazut.

Femeile au gusturi diferite cand vine vorba de machiaj de zi sau machiaj de seara, pana in stadiul in care pentru unele fete / femei machiajul de zi poate fi echivalent cu cel mai puternic machiaj de seara purtat de catre alta fata / femeie, si invers, machiajul de seara poate fi echivalent cu un machiaj simplu, aproape de natural, o alegere pe care multe ar face-o pentru zi. Important este cum se simte fiecare fata / femeie bine, ce fel de machiaj ii place sa poarte, ce stil si ce intensitate o "aranjeaza" mai bine, atat vizual, cat si spiritual.

O clasificare subiectiva a tipurilor de machiaj suna cam asa:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.