Ghidul Serviciilor
Royal Curier
inapoi la firma 364 vizite
Poza Despre noi
Foto

SC Royal Curier Express doreste sa fie partenerul dumneavoastra si se va ofere solutii in domeniul transportului si distributiei rapide. Bazandu-ne pe o experienta de 3 ani acumulata in domeniul solutiilor curieratului rapid, ROYAL CURIER EXPRESS va face totul astfel incat documentele, coletele sau corespondenta de afaceri sa fie livrate in timp util si fara probleme oricare ar fi specificul activitatii companiei dumneavoastra. Livrarea se efectueaza intr-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii expeditiei, pentru trimiterile normale, si intr-un termen de maxim 3 ore din momentul preluarii expeditiei pentru trimiterile express – acest termen poate fi diferit in functie de greutate sau destinatie.

Royal Curier este o companie ce oferta servicii profesionale in domeniul curieratului rapid, al carei element central  in activitatea pe care o desfasoara fiind atngerea unui grad cat mai mare de satisfacere a necesitatilor clientilor.

Noi dorim sa fim partenerul dumneavoastra si se va oferim solutii in domeniul transportului si distributiei rapide.

Bazandu-ne pe experienta acumulata in domeniul solutiilor curieratului rapid , ROYAL CURIER EXPRESS va face totul astfel incat documentele, coletele sau corespondenta de afaceri sa fie livrate in timp util si fara probleme oricare ar fi specificul activitatii companiei dumneavoastra.

Curieratul rapid este cea mai sigura si mai rapida modalitate de a expedia document , colet in orice colt al tarii.

RAPIDITATE, SIGURANTA,COMODITATE . . .sunt doar cateva dintre avantajele pe care ROYAL CURIER EXPRESS le promoveaza prin serviciile oferite. Livrarea se face intr-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii expeditiei – acest termen poate fi diferit in functie de greutate sau destinatie.

Expeditiile se preiau de luni-pana vineri :9:00-18:00, cu posibilitatea de a prestabili o ora de ridicare a expeditiilor fara a mai anunta de fiecare data o trimitere.

La cererea expresa a clientului expeditiile preluate vineri se vor putea livra sambata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.