Ghidul Serviciilor
Ruady Service, Mesterul Casei - Servicii De Instalatii Electrice Non Stop Bucuresti
inapoi la firma 1985 vizite
Poza Reparatii instalatii electrice
Foto

Ai probleme cu instalatia electrica? Nu astepta ca problemele sa devina mai grave! Cheama acum un electrician autorizat ANRE. Asiguram reparatii instalatii electrice si mentenanta. Interventii rapide electricieni Bucuresti si Ilfov.

Servicii electrician autorizat Bucuresti / Ilfov:

Lipsa tensiunii in locuinta 

Daca nu ai curent electric in casa sau ai orice fel de avarie la instalatia electrica cheama un electrician autorizat.

Defectiuni/modernizari tablourilor electrice

Daca tabloul electric nu functioneaza sau e doar timpul pentru montarea unuia mai modern si eficient nu ezita sa apelezi la un electrician.

Sisteme de protectie

Montam sisteme de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii. Deasemenea un electrician autorizat ANRE va evalua riscul de incendiu. Alege sa te simti in siguranta.

Inlocuire/reparare corpuri de iluminat

Ai de montat sau inlocuit o lustra sau o aplica. Vrei sa schimbi becurile in intreaga casa? Electrician Autorizat te ajuta cu toate aceste lucrari electrice.

Montari intrerupatoare/prize si cablare

Daca ai de montat intrerupatoare sau prize sau ai de realizat orice fel de traseu electric. Cablam internet si TV. Instalam circuite suplimentare pentru aer conditionat, masina de spalat rufe/vase, plita electrica. Montam si punem in functiune diferite aparate electrocasnice.

Verificari si revizii instalatii electrice.

Electrician Autorizat .com.ro ofera servicii profesionale de mentenanta instalatii electrice si automatizari. Este mai ieftin sa previi! Asiguram servicii de mentenanta instalatii electrice pe baza de abonament/contract atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.