Ghidul Serviciilor
Ruady Service, Mesterul Casei - Servicii De Instalatii Electrice Non Stop Bucuresti
inapoi la firma 1985 vizite
Poza Reparatii tablou electric
Foto
Foto

Odata cu inlocuirea obiectelor de uz casnic din gospodaria dumneavoastra, e posibil ca tabloul electric sa necesite reparatii sau chiar inlocuire. Oricum ar fi, sa stiti ca reparatiile la tabloul electric, chiar daca nu par complicate si va tenteaza sa le realizati singuri, trebuie sa fie realizate de un electrician autorizat ANRE.

Mai mult, daca tabloul electric este sigilat, in niciun caz nu va apucati sa rupeti sigiliul ca sa efectuati reparatii asupra lui. Chiar daca acesta este in interiorul casei dumneavoastra.

Cel mai bine ar fi sa apelati la serviciile unui electrician specialiat pentru reparatii la tabloul electric.

Urmarile reparatiilor necorespunzatoare la tabloul electric

Aparent simple si banale, reparatiile la tabloul electric nerealizate corect, pot duce la dezastre. E de ajuns ca un singur fir sa fie suprasolicitat si acesta sa se topeasca pentru a se declansa un scurtcircuit si apoi un incendiu de proportii.

Nu uitati ca tabloul electric nu va fi supravegheat continuu si daca incidentul se petrece in lipsa dumneavoastra, riscati sa puneti in pericol nu doar propria casa, ci si pe a celor din jur.

Deci, cu riscul de a ne repeta, daca aveti de efectuat reparatii la tabloul electric, sau doriti schimbarea acestuia, daca nu sunteti electrician autorizat, nu cautati pe internet solutia! Oricat de banala vi se pare operatia, apelati la un electrician autorizat in acest gen de interventii.

Cel mai bine, mai ales daca tabloul dumneavostra este sigilat, este sa apelati la un electrician autorizat. Puteti evita situatii dezastruoase!

Simptome care necesita reparatii ale tabloului electric

Ai cumparat un aparat electrocasnic nou si, in momentul in care l-ai pus in functiune, sigurantele au sarit? Ai observat scantei si zgomote noi la panoul electric? Ai sesizat ca acesta functioneaza altfel decat de obicei si ai suspiciuni in ce priveste bunul mers al contoarului?

Orice semn nou primit din partea tabloului electric ar trebui sa te determine sa chemi un specialist care sa evalueze situatia.

Acesta, in urma evaluarii, iti va spune daca sunt necesare reparatii la tabloul electric, sau nu.

Nu uita – paza buna trece primejdia rea! Nu trece cu indiferenta peste micile inadvertente in functionarea tabloului tau electric!

Cum ma poate ajuta un electrician specializat la repararea tabloului electric?

Electricianul te poate scapa de multa bataie de cap, ba chiar si de cheltuieli inutile. El poate verifica daca tabloul electric are sau nu nevoie de reparatii.

Daca este nevoie de reparatii, electricianul te poate indruma corespunzator catre magazinele de unde poti sa cumperi ce este necesar pentru reparatia tabloului electric, se poate ocupa el insusi de aceasta.

Tu nu trebuie decat sa stii numarul de telefon al unui electrician bun, cu experienta in reparatii de tablouri electrice! De preferat unul cu atestat in domeniu.

In caz de urgente, la cine apelez?

Desi nu ne dorim aceste situatii, ele pot aparea in toiul noptii! Astfel, un scurtcircuit mic la tabloul tau, poate necesita o interventie de urgenta. Ce faci daca ai nevoie de o reparatie a tabloului electric la ore neobisnuite?

Sunt firme autorizate in domeniu care ofera servicii non stop! Astfel, daca ai nevoie de reparatii la tabloul electric, ei sunt diponibili 24 din 24! Trebuie doar ca tu sa stii numarul la care sa suni si sa le descrii cat mai elocvent problema, pentru ca ei sa vina cu tot ce este necesar interventiei.

Cu toate acestea, e recomandat sa nu ajungem la situatii de urgenta si sa apelam din timp la un specialist capabil sa efectueze reparatii la tabloul electric.

Cu siguranta, e mai bine sa chemati electricianul in mijlocul zilei ca sa va faca reparatiile la tabloul electric, decat sa chemati pompierii in mijlocul noptii ca sa stinga incendiul!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.