Ghidul Serviciilor
Bridge Printing Group Bucuresti - Servicii Tipografice. Tipar Offset, Tipar Digital
inapoi la firma 799 vizite
Poza Despre noi
Foto

 Fondata in toamna anului 2000, ne-am cladit de-a lungul timpului o reputatie bazata pe experienta si calitatea exceptionala a serviciilor si produselor realizate. Credem in puterea de comunicare a materialelor tiparite, convingere pe care am impartasit-o de-a lungul timpului cu toti partenerii si clientii nostri, dand mereu dovada de credibilitate si profesionalism. Astfel am reusit sa iesim “din tiparul” tipografiilor de rand! Am dovedit acest lucru si in anul 2006, an in care am castigat premiul Premier Print pentru „Excelenta in calitate” la cel mai important concurs international – Premier Print Award, organizat de Asociatia Tipografilor din SUA, eveniment la care au participat peste 5.000 de companii tipografice din intreaga lume.

     In plus, din 2013 ne aflam printre Furnizorii Agreati ai Casei Regale a Romaniei, calitate pe care am dobandit-o dupa ce am dovedit ca ne pretuim clientii, iar rezultatele deosebite le obtinem prin colaborarea extraordinara a echipei noastre devotate de angajati si a tehnologiei de ultima ora de care dispunem.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.