Ghidul Serviciilor
Bridge Printing Group Bucuresti - Servicii Tipografice. Tipar Offset, Tipar Digital
inapoi la firma 799 vizite
Poza Tipar Offset
Foto

Tehnologia Heidelberg de care dispunem alaturi de creativitatea echipei de operatori ne ofera posibilitatea de a realiza o gama larga de lucrari, de la o singura culoare la policromie, de la culori de baza la culori speciale Pantone, pe orice tip de hartie, pastrand mereu o calitate exceptionala a produselor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri. Drept dovada, in anul 2006 am castigat un Certificat de Merit pentru o lucrare de exceptie realizata in cadrul sectiunii „Materiale pentru birou, 4 sau mai multe culori” la PREMIER PRINT AWARD – cel mai mare concurs international organizat de Printing Industries of America/Graphic Arts Technical Foundation (PIA/GATF).

Acest premiu este acordat acelor firme care demonstreaza “o abilitate unica de a crea adevarate capodopere grafice si tipografice”.

Ulterior, in anul 2013, am devenit Furnizori Agreati ai Casei Regale a Romaniei, distinctie acordata firmelor care ofera produse si servicii de calitate superioara, apoi in anul 2016 am fost reconfirmati cu aceeasi distinctie.

Formatele de tipar 50x70cm si 35x50cm ne ofera posibilitatea de a avea preturi competitive pentru aproape orice tip de material tiparit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.