Ghidul Serviciilor
S4 Finance Business Expert Evidenta Contabila Completa Bucuresti
inapoi la firma 130 vizite
Poza Servicii de contabilitate
Foto

Societatea de contabilitate S4FINANCE acreditata C.E.C.C.A.R. (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) avand Nr. Matricol 11119 ofera servicii de evidenta contabila completa, expertiza contabila, consultanta fiscala si salarizare.

Studiem cu mare atentie si respect domeniul dumneavoastra de activitate si ne implicam in dezvoltarea proiectului pe care il intreprindeti. S4FINANCE pune accent pe seriozitate pentru ca doar asa putem ajunge la obiectivele dorite. Din cauza schimbarilor saptamanale (fara exagerare) din legislatia fiscala, aceasta este actualizata si pusa pe primul loc pentru a beneficia si optimiza fiscal activitatea pe care o dezvoltati, astfel stam departe de erorile ce se pot comite din cauza lispei de informatii. Pentru orice fel de problema legata de partea financiara cautam solutia !

Avem experienta in tinerea contabilitatii a pfaurilor, societatilor neplatitoare de tva, platitoare de tva, microintreprinderilor, societatilor platitoare de impozit pe profit, Ong (organizatii non guvernamentale) etc. Noi, societatea de contabilitate, tinem legatura stransa cu clientul transparenta, corectitudinea sunt doua cerinte ce duc la optimizare in functie de specificul si domeniul de activitate al companiei.

Tinerea contabilitatii presupune urmatoarele aspecte:

Tinerea contabilitatii presupune criterii impuse de CECCAR precum :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.