Sterilizeaza echipamentele de prelucrare alimentara fara a lasa în urma deseuri nocive!
- cuptoare industriale
- placi cuptor
- instalatie pneumatica de transport
- transportoare
- mixere
- adezivi utilizati la ambalare
- masini de taiat carne
- suprafete de pregatire
- masini de prelucrare a produselor alimentare
Temperatura extrema pe care o are gheata carbonica ajuta la eliminarea bacteriilor si ciupercilor instant, facând astfel din sablarea cu gheata carbonica o metoda naturala de curatare antibacteriana ideala pentru industria alimentara.
Beneficii – sablare cu gheata carbonica in industria alimentara
- curatare fara racirea echipamentelor
- curatare fara oprirea productiei
- economie de costuri, deoarece angajatii pot lucra în timpul procesului de curatare
- elimina bacteriile si ciupercile
- deseuri Reduse
- protejeaza durata de viata a echipamentelor
- aprobat de toate institutiile sanitare din domeniu
Este sablarea cu gheata carbonica sigura in preajma echipamentelor de productie din industria alimentara?
Sablarea cu gheata carbonica este ideala pentru aceste operatiuni deoarece:
- nu se folosesc solventi chimici
- curata, igienizeaza si dezinfecteaza suprafetele
- nu afecteaza echipamentul astfel curatat
- dupa curatare, nu ramân reziduuri abrazive
- nu genereaza deloc umiditate in zonele de productie.