Ghidul Serviciilor
Safa - Sisteme Aluminiu Si Pvc, Sibiu
inapoi la firma 987 vizite
Poza Ferestre
Foto
Foto

Tipuri de ferestreAsa cum exista o gama variata de tipuri de case, asa exista si o mare varietate de tipuri de ferestre si usi. Cele pe care le alegeti depind de ce aspect doriti sa oferiti resedintei dumneavoastra. Sunt persoane care prefera sa aiba un volum foarte mare de lumina naturala ce patrunde in incapere pe toata suprafata ferestrei, de la podea si pana in tavan, in timp ce alte persoane prefera ferestre cu operare batanta si chiar un alt volum de aer ce patrunde prin operarea acestuia.Alegerea tipologiei potrivite pentru ferestrele sau usile dumneavoastra nu este o misiune neaparat usoara si solicita atentie sporita. Puteti alege dintre sisteme batante, sisteme glisante, ferestre pivotante sau usi armonice. Cei mai importanti factori ce trebuie luati in considerare sunt latimea spatiului in care usa sau fereastra urmeaza sa fie amplasate, spatiul interior disponibil (limitarile de spatiu, mobila din incapere etc) si performantele necesare privind impermeabilitatea si etanseitatea la aer, izolarea termica, atenuarea fonica si nivelul de siguranta.Share

Tamplarie ferestre

Ferestrele casetate ofera niveluri excelente de izolare termica, atenuare fonica si impermeabilitate. Totusi, nu pot acoperi suprafete extrem de largi, de peste 2m latime, chiar si in cazul unor usi in doua canate. Ele necesita, de asemenea, spatiul interior suficient, pentru ca usa sau fereastra sa poata fi deschisa fara nicio problema.

ALUMIL ofera o gama variata de ferestre si usi:

Ferestre pivotanteFerestrele pivotante sunt un bun inlocuitor pentru proprietarii care doresc sa profite de o ventilare maxima intr-o incapere. Cerceveaua ferestrei pivotante este securizata pe tocul ferestrei cu un mecanism pivotant, localizat la jumatatea lungimii cercevelelor ferestrelor opuse, ce ataseaza cerceveaua tocului. Fereastra poate fi atunci deschisa spre interior fie orizontal sau vertical, depinzand de localizarea mecanismului pivotant. Acesta lasa cerceveaua suspendata pe mijlocul tocului, sustinuta de pivoti opusi. O fereastra pivotanta ofera si optiunea deschiderii complete.Ferestre glisante

Ferestrele si usile glisante sunt o optiune foarte buna in cazul in care aveti nevoie sa acoperiti spatii ample, cu o latime mai mare de 1,70m. Mai mult decat atat, ferestrele glisante sunt optiunea ideala pentru cazurile in care nu exista suficient spatiu in zona ferestrei dumneavoastra. De asemenea, pentru spatii ample puteti folosi un sistem liftant-glisant superior, ce ofera o glisare mai facila si o impermeabilitate absoluta contra patrunderii apei si aerului, multumita mecanismului special ce ridica cerceveaua, permitand rulourilor sale sa se miste lin pe sina. Ferestrele si usile glisante moderne sunt in punctul in care ofera solutii de incredere, cu functionalitate excelenta.

ALUMIL ofera o varietate mare de ferestre si usi liftant-glisante:

Ferestre fixeFerestrele fixe sunt fixate in perete, fara niciun mecansim de deschidere sau inchidere. In general, sunt utilizate pentru a permite patrunderea luminii in incapere. In cazul acestora, obloanele sunt fixate pe toc. Acest tip de fereastra este utilizat in situatiile in care lumina este necesara sau ventilarea nu este posibila prin intermediul unui geam fix.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.