Ghidul Serviciilor
Saf Construct, Arges - Intretinere Si Reparare Acoperisuri
inapoi la firma 482 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto

Acoperisurile cu tigla metalica Wetterbest

Tigla metalica este un sistem complet de invelitoare, cu un aspect placut si greutate redusa de numai 5kg/mp ce se poate monta indiferent de complexitatea acoperisului. Inclinatia minima a acoperisului trebuie sa fie de 14 grade.

Vopsirea tiglei metaliceVopseaua folosita pentru tigla metalca este pe baza de polyester rezistent la ultraviolete in banda de latitudine 42 grade -60 grade ( latitudine la care se afla si tara noastra). Vopseau pentru tigla metalica are o grosime de 25 microni pentru varianta de tigla metalica lucioasa si 35 microni pentru varianta de tigla metalica mata. Oferim, pentru vopsea, o garantie de 10 ani la ordinul estetic si la coroziune si garantam o durata de viata de 50-60 ani.

 

Gama de culori oferita incadreaza si culori lucioase si culori mate.

 

Stratul de zinc incepe de la 200-275 g/mp.

 

Montajul (constructia) acoperisurilor Panotarea tiglelor matelice se executa la dimensiuni diferite in functie de necesitatile acoperisului dumneavoastra pentru ca pierderea de material si costurile asociate montarii tiglei metalice sa fie minime.

 

Sistemul de drenaj al acoperisuluiSistemul de drenaj folosit pentru sistemul de invelitoare este fabricat din table din otel SSAB de 0.6 si de 275 g/mp zinc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.