Ghidul Serviciilor
Safety Broker De Asigurare
inapoi la firma 893 vizite
Poza Asigurare locuinte
Foto

În conformitate cu Legea 260/2008 pentru a putea încheia o asigurare facultativa a locuintei este obligatorie încheierea în prealabil a unei Polite de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAD) emisa de catre PAID (Poolul de Aparare Împotriva Dezastrelor Naturale).

DESPRE ASIGURARE

Polita facultativa asigura cladirile cu destinatia locuinta împreuna cu bunurile mobile si imobile care sunt situate în perimetrul declarat de localizare a riscului si fata de care Asiguratul persoana fizica sau persoana juridica, în calitate de: proprietar, chirias, administrator, custode sau alta calitate stabilita legal, trebuie sa aiba un interes patrimonial si anume:

Prin bunuri din locuinta asiguratului se înteleg acele bunuri aflate într-o cladire/ apartament, în anexe, precum si în constructiile din curtea si de pe terenul din jurul cladirii.

De regula, sunt cuprinse în asigurare urmatoarele bunuri: mobilier, covoare si mochete, decoratiuni interioare, obiecte casnice, bunuri electrocasnice, aparatura electronica, foto si audio-video, instrumente muzicale, îmbracaminte, încaltaminte, lenjerie, blanuri, unelte gospodaresti.

ATENTIE! Unii asiguratori asigura bunurile considerate mai scumpe sau de lux numai daca sunt nominalizate într-o anexa a politei. Plafonul valoric de la care este obligatorie nominalizarea este specific fiecarui asigurator.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.