Ghidul Serviciilor
Safety Broker De Asigurare
inapoi la firma 894 vizite
Poza Polita RCA
Foto

Polita de asigurare pentru Raspundere Civila Auto (RCA) se încheie în conformitate cu prevederile Legii 132/2017  si a normei 20/2017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si tramvaie, cu modificarile si completarile ulterioare, pe o perioada de la 1 la 12 luni.

Cunoscuta drept "compensare directa" in OUG 54/2016 aceasta notiune se pastreaza in Legea 132/2017 la art. 26 sub denumirea de "decontare directa" si va avea un caracter optional pentru asigurat. Decontarea directa se aplica cand accidentul auto s-a produs pe teritoriul Romaniei intre vehicule inmatriculate/inregistrate in Romania iar daunele sunt produse exclusiv vehiculelor si nu exista vatamari corporale iar vehiculele au asigurari RCA aflate in valabilitate la momentul evenimentului.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.