Ghidul Serviciilor
Saga Sanatate
inapoi la firma 417 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto

Lysi Ltd. proceseaza uleiul de peste cu echipamente de productie de inalta tehnicitate, special realizate pentru prelucrarea integrala a Uleiului din ficat de cod, ceea ce include separarea uleiului din ficatul de peste, separarea apei si a impuritatilor de ulei, precum si separarea altor componente valoroase.Utilajele au fost proiectate asa incat sa sa se reduca la minimum oxidarea uleiului in timpul purificarii si sa indeparteze gustul si mirosul neplacut din produsul final. Aceasta unitate de productie si ambalare unica, noua din 2005, da posibilitateaCompaniei sa ofere o varietate de produse din ulei din ficat de cod si din alte lipide marine, ce raspund cerintelor si exigentelor consumatorilor.

 

Lysi Ltd. a ajuns in pozitia de lider in acest domeniu, bazandu-se pe utilizarea optima a echipamentelor si a experientei, oferind o gama larga de produse naturale binefacatoare pentru sanatate. -

 

Angajament  -

 

Obiectivul Lysi Ltd. este de a fi lider international in procesarea, dezvoltarea, vanzarea si marketingul produselor din lipide marine, mentinand strict cerintele de calitate si tehnicitate, conform standardelor internationale ISO 9001, GMP si Pharmacopeea europeana. Lysi Ltd. isi propune sa fie si pe viitor un producator de incredere de produse care sa imbunatateasca sanatatea si calitatea vietii. Ca o recunoastere a acestor calitati Presedintele Islandei, Dl. Olafur Ragnar Grimsson, a acordat dnei Katrin Petursdottir, CEO LYSI, o distinctie deosebita: "Premiul Presedintelui Islandei pentru realizari la export 2007"

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.