Ghidul Serviciilor
Saga Sanatate
inapoi la firma 417 vizite
Poza Ulei din ficat de rechin, 60 capsule
Foto
Foto

ULEIUL DIN FICAT DE RECHIN este un supliment alimentar deosebit de puternic. 

 

Credinţa în puterea tămăduitoare a rechinului este străveche, în Nordul arctic medicina populară scandinavă utiliza diverse produse obţinute din rechin ca singurele remedii :  

- pentru vindecarea rănilor si recuperare 

- pentru a asigura protecţie împotriva diverselor boli, deci stimularea imunitatii, 

- pentru combaterea răcelii, a gripei şi pentru combaterea oboselii cronice.

Islandezii, la fel ca alte naţiuni de pe glob au folosit rechinul pentru efectele medicale, dar şi ca ulei de lampă.

Lysi în islandeză înseamnă „lumină”.

Uleiul din Ficat de Rechin LYSI stimulează puternic sistemul imunitar uman datorită conţinutului bogat de alkoxigliceroli. Alkoxiglicerolii sunt substanţe care cresc imunitatea şi se găsesc în măduva osoasă sănătoasă şi în laptele de mamă, dar uleiul din ficat de rechin conţine o cantitate de alcoxigliceroli de multe ori mai mare decât poate corpul omenesc să producă.

 

E considerat un adevarat panaceu impotriva multor boli, fiind unul dintre cele mai puternice remedii naturale impotriva racelii si gripei. Lysi Ltd. purifică toate tipurile de ulei prin procedee speciale care asigură eliminarea contaminanţilor.

Uleiul din ficat de rechin Lysi împreună cu Omega-3 Lysi sau Uleiul din ficat de cod Produsele Lysi îmbunătăţesc în mod natural starea de sănătate, vitalitatea şi imunitatea.

Se pot consuma toate cele trei tipuri de uleiuri împreună.

Uleiul din ficat de rechin Lysi  împreună cu Omega-3 Lysi sau Uleiul din ficat de cod Lysi îmbunătăţesc puternic, în mod natural starea de sănătate, vitalitatea şi imunitatea.Ingrediente: 500 mg ulei din ficat de rechin/ 1 capsulaContinut: 1 cutie cu  60 capsuleDoza recomandata: pentru adulti: 1-2 capsule pe zi sau la recomandarea medicului.

 

Femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie pentru subtierea sangelui ar trebui sa ceara confirmarea medicului inainte de consumarea produsului.

Uleiul din ficat de rechin se administreaza persoanelor adulte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.