Ghidul Serviciilor
Mds - Comercializare, Montaj, Service Tamplaria Salamander, Bucuresti
inapoi la firma 130 vizite
Poza Ferestre PVC Salamander
Foto

Alumil ofera multiple optiuni de design prin varietatea de tipuri de deschidere si configuratii. Ferestrele au un aspect modern, ultrasubtire si proprietati de izolare ridicate fiind o foarte buna alegere pentru orice tip de arhitectura.

Ferestrele si usile au un rol important  in ceea ce priveste aspectul exterior al imobilelor,  siguranta casei ori economisirea de resurse energetice .

Aluminiul are avantajul  de a oferi posibilitatea unei palete vaste de culori si texturi, de la nuante foarte deschise la nuante inchise, de la mat la la metalic.

Tratamentele de suprafata , au scopul de a creste rezistenta profilului de aluminiu Alumil la factorii extremi de mediu si iti confera o utilizare indelungata pentru a te bucura de ferestre moderne, ca noi, timp indelungat.

 Caracteristici

Prin alegerea profilelor Alumil modernizezi aspectul casei, adaugi un plus de siguranta si economisesti resurse energetice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.