Ghidul Serviciilor
Sala Palatului - Gazduire Concerte, Festivaluri, Spectacole De Teatru Si Film, Expozitii Nationale, Congrese Sau Lansari Bucuresti
inapoi la firma 2579 vizite
Poza Prezentare sali
Foto

Situat la primul nivel al Complexului Expozitional al Salii Palatului, Foaier-ul este folosit ca spatiu expozitional , ca loc de intalnire al oamenilor de afaceri prezenti cu prilejul unor simpozioane organizate in salile limitrofe: ALPHA si BETA, dar si ca foaier cu ocazia spectacolelor sau congreselor ce sunt gazduite aici.          

 

Cadrul elegant este conferit de ALEEA COLONADELOR, un ansamblu de coloane din marmura rosie dispuse in jurul unui larg balcon central , dar si de pardoseala din marmura alba si scarile monumentale laterale ce fac legatura cu parterul si etajul al 2-lea.          

 

Cu prilejul congreselor, conferintelor internationale si evenimentelor culturale , Foier-ul este folosit impreuna cu SALONUL INTIM- un spatiu destinat in mod special delegatiilor oficiale. Tot prin Foaier se face si accesul in LOJA OFICIALA a Salii Mari.  

 

Suprafata : cca 560 mp;          

Dimensiuni aprox. : 36 x 20 m          

Are un gol de 20 x 8 m=160 mp

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.