Ghidul Serviciilor
Sala Palatului - Gazduire Concerte, Festivaluri, Spectacole De Teatru Si Film, Expozitii Nationale, Congrese Sau Lansari Bucuresti
inapoi la firma 2579 vizite
Poza Prezentare sali
Foto

Sala Mare gazduieste o mare varietate de evenimente . Are o capacitate de 4060 locuri si este construita in forma de amfiteatru , cu o diferenta maxima de nivel de 12 m. Dispune de instalatii profesionale de amplificare a sunetului , echipamente performante de iluminat , proiectie cinematografica:35-70 mm.          

 

Scena are o deschidere totala de 20m , o lungime de 15m. Numeroase personalitati ale vietii muzicale si orchestre prestigioasa din tara si strainatate s-au bucurat de cadrul elegant oferit de Sala Mare a Palatului.          

 

Sala Mare dispune totodata de facilitati tehnice pentru traducere simultana in 6 limbi straine; de asemenea exista posibilitatea utilizarii unor spatii adiacente:sali de primire, saloane pentru organizarea de cocktailuri si receptii; conferinte de pres; TV-circuit inchis.          

 

Sala Palatului ofera un spatiu deosebit de generos,atat in ceea ce priveste capacitatea(4060 locuri),precum si a scenei(deschiderea la fata este 28 m, inclusiv fosa), adancimea acesteia(15 m, cand ecranul este strans) si nu in ultimul rand a dotarilor tehnice de scena de un inalt nivel profesional.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.