Ghidul Serviciilor
Acad'oro Centru De Formare Profesionala Si Infrumusetare
inapoi la firma 1260 vizite
Poza Produse
Pret: 34,81 RON
Foto

Vopsea de par de calitate superioara, care ofera tonuri cu rezultate extraordinare, acoperind in totalitate parul alb, protejand in acelasi timp scalpul si radacina firului de par.

Proprietati :

Procent mare de puritate a colorantilor folositi in compozitia chimica. Incorporare si fixare mai buna pe cortexul firului de par. Rezistenta mai mare la spalat si mai multa eficienta cromatica.

Componente principale:

Selectie exclusiva de pigmenti de colorare: randament maxim al culorii in cortexul capilar.Uleiuri vegetale naturale: protejeaza si pregateste parul in timpul procesului de vopsire.

Mod de folosire:

Se amesteca o cantitate de vopsea si una si jumatate de oxidant Salerm. Tonurile Blond Magic se amesteca in proportie de: o cantitate de vopsea si doua de oxidant Salerm. Vopsea de par de calitate , care ofera tonuri cu rezultate extraordinare si ingrijeste in acelasi timp pielea capului si radacina firului de par.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.