Ghidul Serviciilor
Salt And Pepper - Servicii Catering Bucuresti
inapoi la firma 62 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto
Foto

Am pornit la drum in aceasta industrie a frumosului din dorinta de a aduce emotie in sufletele oamenilor prin creatiile proprii de aranjamente florale.

Iubirea pentru culori, forme, texturi si delicatetea florilor, face ca arta acestei meserii sa contribuie la crearea atmosferei perfecte pentru

evenimentul fiecaruia, indiferent de locatie, obtinand un cadru deosebit despre care toata lumea va vorbi ulterior. Oricare ar fi tematica evenimentului, florile au puterea de a impresiona si de a transforma petrecerea intr-o amintire extrem de frumoasa.

  Zambetele oamenilor, iubirea si florile sunt cele mai frumoase si pure lucruri de pe pamant.

Ne daruim intru totul pentru a contribui cu un plus de emotie in vietile a cat mai multor oameni prin prospetimea florilor si designul unic, oferind solutii simple lucrurilor complicate.

Ne plac provocarile, oamenii si experientele noi, lectiile pe care le aducem in business din interesele personale ne ajuta sa ne dezvoltam o serie de abilitati precum: creativitate, curaj si capacitatea de a iesi din zona de confort.

Clientii fericiti ne-au demostrat ca reusim sa obtinem emotiile si energia necesare unui eveniment prin designul floral deosebit, diafan si pur. Rigoarea dobandita de a lungul experientei ne ajuta in organizarea evenimentului, dar si in eficientizarea lucrului cu clientii, ceea ce ne asigura capacitatea de gestiona situatiile complexe, gasind rapid solutii eficiente.

Munca noastra are la baza valori precum responsabilitate, profesionalism si seriozitate. Fie ca vorbim de aranjamente pentru evenimente personale (nunta, botez, birthday party) sau aranjamente florale pentru evenimente corporate, ne asiguram ca orice aranjament floral pune in valoare personalitatea organizatorilor sau imaginea brandului si aduce un plus de valoare evenimentului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.