Ghidul Serviciilor
Salt And Pepper - Servicii Catering Bucuresti
inapoi la firma 66 vizite
Poza Servicii
Foto

Evenimentele reusite sunt cartea noastra de vizita!

Mediul in care traim este intotdeauna un prilej de sarbatoare.

De la petreceri de botez,nunta,aniversare,lansari de produse,magazine,companii, publicitate, pana la evenimente in aer liber de mare anvergura.

Organizarea unui eveniment este solicitant si necesita timp, planificare pana la cel mai mic detaliu, idei creative, experienta si gestionarea situatiilor imprevizibile.

Alege sa fii invitat la propriul eveniment si lasa grijile si responsabilitatea pe umerii nostri.

Oferim consultanta cu privire la organizarea si buna desfasurare a intregului eveniment, intrucat fiecare petrecere este unica si croita sa reprezinte fiecare client in parte.

Propunem solutii, concepte personalizate si  oferim suport in planificarea evenimentului dorit, astfel incat totul sa se desfasoare armonios in acord cu dorintele si asteptarile stabilite impreuna.

Vom stabili impreuna toate detaliile fie ca este vorba despre petrecere privata sau petrecere corporate, oferim un singur punct de contact pentru eventuale intrebari sau solicitari si coordonam echipa pentru a ne asigura ca evenimentul va decurge perfect.Va puteti baza pe o echipa de profesionisti, gata sa va ghideze in crearea unui eveniment memorabil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.