Ghidul Serviciilor
Saltex Mob - Producator De Canapele Si Saltele, Pantelimon / Ilfov
inapoi la firma 2206 vizite
Poza Saltea Memory Foam
Foto

O saltea ergonomica, de o calitate superioara, conferita de materialul din care este fabricata: memory foam, material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50, ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune. Stofa saltelei este Silver Care (cu fire de argint). Salteaua se foloseste numai pe partea cu Memory Foam. 

Materialul Silvercare din care este realizata aceasta husa este crosetat cu fire de argint.Argintul este un element natural antibacterian cunoscut pentru prevenirea mirosurilor neplacute si a umezelii prin evitarea în primul rând a aparitiei de bacterii. Argintul este primul antibiotic natural cunoscut. Am introdus aceasta noua stofa pentru ca somnul dumneavoastra sa fie confortabil si într-un mediu curat.Silvercare ofera un mediu de somn igienic prin atragerea ionilor încarcati pozitiv catre ionii de argint

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.