Ghidul Serviciilor
Salviabox.ro - Magazin Online De Utilaje Si Aparatura Constructii, Gheorgheni, Harghita
inapoi la firma 808 vizite
Poza Incarcatoare telescopice
Foto

Incarcator telescopic MST ST 11.35, 100 CP, 3500 Kg, 11 M

Incarcator telescopic MST: Încarcatoarele telescopice MST sunt dezvoltate special pentru a servii sectoarele agriculturii, constructiilor, industriei si reciclarii.

Gama completa de încarcatoare telescopice MST ofera solutii oricaror cerinte într-o gama larga de aplicatii, de la ferme pâna la santiere de constructii, de la porturi pâna la depozite. De la 1 la 17 metri, incarcatoarele telescopice MST ofera manevrabilitate ridicata cu comenzi ergonomice, cabina confortabila si sigura pentru operator si vizibilitate totala a actiunii pe teren.

Un utilaj care poate fi echipat cu diverse accesorii ofera operatorului o utilizare multifunctionala în toate tipurile de terenuri sau activitati. Modelele mici sunt capabile sa lucreze si în containere, gratie sasiurilor lor compacte.

Avantajele utilizarii incarcatoarelor telescopice:

Manevrabilitate mare în spatii înguste;Vizibilitate sporita;Manevrabilitate excelenta pe toate tipurile de teren;Cabina confortabila si ergonomica;Control facil al tuturor functiilor si sistem de siguranta din interiorul cabinei;Simplitate a sistemului de control;Accesorii ce pot fi montate diverse, peste 30 de tipuri;Usor de întretinut;Consum redus de carburant.Gama completa de incarcatoare telescopice este compusa din 6 modele.

Caracteristici model MST ST 11.35:

Putere motor: 100 CPCapacitate de ridicare maxima: 3500 kgInaltime maxima de ridicare: 11.00 mExtensie maxima a bratului pe orizontala: 6.90 m

Cere oferta prin telefon la numarul 0740-867.199 !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.