Ghidul Serviciilor
Salviabox.ro - Magazin Online De Utilaje Si Aparatura Constructii, Gheorgheni, Harghita
inapoi la firma 808 vizite
Poza Taiere cu plasma
Pret: 5.755 RON
Foto

Invertoare de taiere cu plasma, sunt aparate industriale cu tehnologie IGBT portabile si conectabile la un aparat CNC.

Invertor taiere cu jet de plasma IWELD CUT 50 CNC PILOT, este un aparat industrial dotat cu tehnologie IGBT, extrem de portabil si capabil sa se conecteze la un aparat CNC. Caracterizat prin taiere de mare putere a metalului gros si taiere detaliata, pe metal subtire. Se economiseste timp la operatiile de slefuire si de pregatire a muchiilor datorita calitatii superioare de taiere.

Continut pachet:

5.755,00 lei

Invertor taiere cu plasma IWELD CUT 50 CNC PILOT

Ca urmare a implementarii al tranzistorului cu efect de camp IGBT de ultima generatie, aparatul are un gabarit redus, dar robust, fiabilitate si este usor de intretinut. Aparatele se incadreaza in gama profesionala de echipamente si se preteaza pentru executarea de lucrari din industrie, si in ateliere mici.

Avantaje:

Constructie:

Constructia invertoarelor este robusta, avand in componenta atat metal, cat si plastic rezistente la conditii dure de lucru.

Multumit constructiei moderne, temperatura interna a invertorului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica conserva si extinde durata de viata a aparatului.

Panoul aparatului este foarte usor de folosit fiind echipat cu un potentiometru pentru reglarea continua a curentului de taiere. Contine de asemenea un buton de pornire, comutator Pilot Arc Force si mai multe becuri de semnalizare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparatAparat de taiat cu plasmaTip lucrareProfesionalTip alimentareElectricClasa de protectieIP 23Clasa de izolatieHFunctiiProtectie supraincalzire Protectie supratensiune Protectie subtensiuneCuloareGri/NegruContinut pachet1 x Pistolet taiere plasma PT40

CARACTERISTICI TEHNICE

Tensiune alimentare230 VCurent maxim de sudura40 AReglare intensitate curent20-40 ATensiune in gol220 V

DIMENSIUNI

Lungime460 mmLatime146 mmAdancime278 mmGreutate6.2 Kg

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.