Ghidul Serviciilor
Sancat Trans - Transporturi Interne Si Internationale De Marfa, Prejmer / Brasov
inapoi la firma 1303 vizite
Poza Sancat Trans - detalii firma
Foto

Transporturi Interne si Internationale Romania, Italia, Germania, Europa Dispune de un parc auto (reinnoit in 2006) format din camioane cu prelata de 7,5 to si 22 to.

Venind in ajutorul colaboratorilor firma dispune si de spatii de depozitare si de utilajele necesare incarcarii/descarcarii, garantand totodata deplina siguranta a marfurilor aflate in custodie.

Societate noastra si-a castigat renumele prin: seriozitate, promptitudine, profesionalism si rapiditate iar multumirea noastra deplina este multumirea clientilor nostri.

Manifesta o permanenta preocupare pentru cresterea nivelului calitativ al serviciilor de transport.

Politica firmei noastre este succesul garantat la preturi competitive. Obiectivul societatii noastre este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor in acest sens fiind deschisi, la propunerile acestora.

S.C. SANCAT TRANS S.R.L. situata in localitatea Prejmer, judetul Brasov, este o firma specializata in transporturi interne si internationale, grupaje de marfuri si logistica depozitare.

Deviza firmei noastre "RAPIDITATE SI SERIOZITATE" ne indreptateste sa privim cu incredere in viitor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.