Ghidul Serviciilor
Sanik Gaz - Constructii Si Instalatii Bucuresti
inapoi la firma 179 vizite
Poza Sanik Gaz - detalii firma
Foto

Sanik Gaz este o companie specializata în domeniul constructiilor si instalatiilor cu activitate din anul 1995.Promptitudinea, competenta si profesionalismul sunt atuurile noaste de baza.Urmarim cu seriozitate fiecare proiect în parte si îl finalizam la termenele stabilite prin contract.Pentru mai multe informatii despre SANIK GAZ puteti vizualiza pagina Despre Noi.

Sanik Gaz - trei decenii de solutii

Clientii Sanik Gaz sunt atât persoane juridice cât si fizice.  Colaborarile îndelungate cu mari dezvoltatori din capitala ne recomanda ca o solutie adecvata pentru acele proiecte complexe, de anvergura, sau cu termene de finalizare prea scurte. Toate proiectele noastre sunt coordonate si supravegheate de ingineri specializati în instalatii si constructii, iar experienta individuala si organizationala asigura un bun parcurs al acestora.

Pentru persoane fizice, poti obtine rapid o estimare de pret folosind calculatorul nostru de oferta. Dureaza numai doua minute. Pentru persoaje juridice, discuta cu un inginer Sanik despre particularitatile proiectului tau. Suna acum!

 

Urmarim cu seriozitate fiecare proiect în parte si îl finalizam la termenele stabilite prin contract. Toate echipele noastre sunt conduse de câte un inginer specializat în instalatii sau constructii, dupa specificul fiecarei lucrari. 

Sanik Gaz (1995) este certificata ISO 9001 si autorizata A.N.R.E. pentru proiectarea si executia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, având regimul de medie, joasa si redusa presiune, tip EDIB si PDIB, dar si autorizata ISCIR pentru instalarea, verificarea si repararea centralelor termice. Poti vedea autorizatiile în pagina dedicata lor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.