Ghidul Serviciilor
Saninstal General - Distribuitor Al Marcilor Ariston Si Chaffoteaux, Pitesti
inapoi la firma 854 vizite
Poza Aer conditionat Ariston
Foto

Kyris este un produs care asigura performante excelente. Cu tehnologia îmbunatatita, 3D Inverter DC asigura atât economii mari de energie cât si controlul si modularea simultana a tuturor parametrilor principali ai aerului conditionat. Designul este elegant si simplu, dar considerat întotdeauna accesibil. Cu Kyris, Ariston anticipeaza si se adapteaza reglementarilor europene care vor intra în vigoare in 2017. Kyris de la Ariston este disponibil în modele cu o putere de 3 kW si 3,5 kW si cu o capacitate de 10.000 si 12.000 BTU/h.

Kyris de la Ariston

OCHI INTELIGENTNoutate absoluta a marcii Ariston în 2013, este un senzor inteligent de prezenta capabil sa detecteze miscarile persoanelor dintr-o camera. In cazul în care nu a fost detectata nicio prezenta în "mediul conditionat", sistemul activeaza modul de operare pentru economisire de energie. AROMATERAPIEVeti dezodoriza, de asemenea, mediul înconjurator, printr-un difuzor original de parfum, care emana o aroma placuta. Se poate alege si modifica în orice moment parfumul dorit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.