Ghidul Serviciilor
Saninstal General - Distribuitor Al Marcilor Ariston Si Chaffoteaux, Pitesti
inapoi la firma 854 vizite
Poza Despre Saninstal General
Foto

Saninstal General este distribuitor al marcilor Ariston si Chaffoteaux apartinand grupului Ariston Thermo in judetul Arges, cu doua puncte de lucru in Pitesti si Mioveni.Una dintre companiile de top din lume in ceea ce priveste confortul termic, Ariston Thermo ofera o gama completa de produse, sisteme, servicii si solutii pentru incalzirea locuintei si incalzirea apei, concepute pentru a oferi gradul maxim de confort cu utilizarea minima a energiei.Ariston Thermo a facut din eficienta energetica pilonul strategiei sale pe termen lung pentru a contribui decisiv la reducerea consumului de energie, fara a sacrifica confortul.

Saninstal General va pune la dispozitie o gama diversa de produse si servicii, la cele mai bune preturi!Centrale si instalatii:

În functie de tipul produsului si de functiile garantate exista etichete diferite. Clasele de eficienta energetica A, A+ si A++ indica produsele cu cele mai înalte performante.

Exista doua clasificari diferite pentru functia de încalzire si pentru prepararea apei calde menajere; pentru centralele care asigura ambele functii, etichetele trebuie sa indice ambele clasificari.

Conform noilor directive europene, pe eticheta energetica este specificata puterea calorica nominala în regim de functionare 80ºC-60ºC, în timp ce în denumirea produsului se regaseste puterea maxima pe care o poate atinge centrala în anumite conditii si regimuri de functionare.

În plus fata de clasa de eficienta energetica, etichetele ofera si alte informatii care pot fi utile utilizatorilor finali în alegerea celui mai eficient produs si cu cel mai mic impact asupra mediului (de exemplu, puterea si consumul în diverse zone climatice, nivelul de zgomot etc.)

Verificare - autorizare ISCIR:

Gaze:

EFICIENTA ENERGETICA

Din 26 septembrie 2015, directivele ErP au impus ca pe pietele europene si, astfel, si pe cea locala sa nu mai fie comercializate decât produse ce ating un anumit prag de eficienta energetica.

Reglementarile ErP (Energy related Products – Directiva privind produsele cu impact energetic) si Etichetarea Energetica se aplica în Europa pentru toate produsele si sistemele pentru încalzire, preparare si stocare a apei calde menajere (centrale termice, pompe de caldura, dispozitive de micro-cogenerare, încalzitoare de apa si rezervoare de apa calda).

Ca si în sectorul de aparate de uz casnic, eticheta energetica pentru produsele cu o putere calorica nominala ‹70kW, ofera consumatorilor informatii simple, usor de recunoscut si comparabile privind performanta si consumul energetic ale produsului dorit.

Scopul directivei ErP este sa sporeasca nivelul de economisire a energiei într-una dintre categoriile cele mai mari consumatoare de energie. Astfel, din 26 septembrie 2015, doar centralele termice în condensare sunt singurele care se conformeaza noilor reglementari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.