Ghidul Serviciilor
Sanovita
inapoi la firma 1942 vizite
Poza Batoanele Musli
Foto
Foto
Foto

Batoanele Musli sunt un supliment alimentar perfect pentru persoanele care i-au micul-dejun sau gustarea de dimineață pe fugă. Deoarece, în compoziție are o cantitatea ridicată de fibre, acestea ajută digestia și dau senzația de sațietate. În batoane, se regăsesc minerale, cele mai întâlnite fiind magneziul (care au rol în formarea oaselor şi în contracţia musculară) şi zincul (important pentru buna funcţionare a sistemului imunitar și pentru creştere).

 

Batoanele Musli pot fi consumate de majoritatea persoanelor în special de către sportivi, de copiii în creştere, dar şi de cei care depun un efort fizic şi intelectual. În funcţie de cantitatea consumată, batoanele pot suplini cu succes micul dejun sau o gustare, înaintea unui efort ce urmează a fi depus, sau chiar o masă principală. Ele pot fi consumate cu mare ușurință oriunde și oricând!

Baton Musli Merișor 25g

Baton Musli Alune 250g

Baton Musli Cranberries 25g 

Baton Musli Ciocolată 25g  

Baton Musli Banană și Ciocolată 25g   

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.