Ghidul Serviciilor
Sanovita
inapoi la firma 1942 vizite
Poza Musli
Foto
Foto

Weet Bix 375g 

Începeți ziua cu un bol plin de biscuiți nutritivi Weet Bix. Calitățile grâului integral li se adaugă bogăția fierului, a fibrelor, vitaminelor și carbohidraților care vă vor asigura un start ideal pentru noua zi. Weet Bix se consumă cu lapte (cald sau rece) sau împreună cu fructe proaspete, sucuri de fructe etc. De asemenea, pot fi folosiți ca snacks-uri sau ca un sănătos înlocuitor de pâine. Indiferent de modul în care alegeți să consumați biscuiții Weet bix, sănătatea și buna dispoziție vă vor însoți.

 

WEET BIX APRICOT BITES (caise) 

În Weet-Bix cu caise regăsim ingredientele sănătoase din cerealele integrale care sunt o parte importantă într-o dietă echilibrată pentru un stil de viață sănătos. Fără coloranți sau arome artificiale, cu un conținut scăzut de grăsimi, “împachetat” și bogat în fibre, Weet-Bix cu caise este o alegere perfectă de cereale pentru micul dejun fiind bun si pentru tine, de asemenea.

WEET BIX WILD BERRY BITES (fructe de pădure) 500g  

Dacă preferati un mic dejun cu un conținut scăzut de grăsimi și bogat în fibre, WEET BIX WILD BERRY BITES este o combinație perfectă de fructe de pădure și fulgi de grâu integrali presați. Acest unic amestec de cereale  oferă minerale și vitamine ajuntându-te să păstrezi mintea și corpul sănătos și active pe tot parcursul zile

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.