Ghidul Serviciilor
Santer Dymatech - Produse De Tratare A Apei Din Piscina, Bucuresti
inapoi la firma 1129 vizite
Poza Produsul
Foto

Resilience D Plus – Modul sanatos, economic, natural, facil si eficient de tratare a apei din piscina, care reduce semnificativ efortul în mentenanta piscinei eliminand riscul supradozajelor de clor si aglomerarii zonale de acid pentru scaderea pH-lui

 

Sistemul Resilience D Plus, generatorul natural de Clor cu control automat al nivelului de Clor si pH reduce semnificativ efortul depus în mentenanta piscinei.

Generalitati

Sistemul Resilience D Plus, generatorul natural de Clor cu control automat al nivelului de Clor si pH va reduce semnificativ efortul depus în mentenanta piscinei si va va creste bucuria de a detine o piscina. Sistemul foloseste o concentratie redusa de sare (de 6 ori mai putin decât concentratia de sare din lacrima umana) pe care o converteste în clor liber prin procesul de electroliza, astfel distruge algele si bacteriile din piscina. Procesul este reversibil, clorul liber se recombina cu sodiul formând din nou sare (NaCl). Acest proces de purificare este continuu astfel necesitatea de a adauga alti agenti chimici pentru sterilizarea apei este practic nula.

Caracteristici

Generatorul natural de Clor contine 5 unitati principale:

Aceste ansambluri sunt manufacturate folosind cele mai avansate materiale rezistente la coroziune si extrem de durabile.

Clorura de sodiu (sarea) va fi divizata (NaCL devine Na + CL). Concentratia de clor în stare gazoasa va fi mare doar la nivelul celulei, unde se realizeaza sterilizarea principala, urmând ca pâna la nivelul gurilor de refulare sa se produca deja parte din reactia inversa de reformare a clorurii de sodiu astfel încât vom beneficia de o piscina cu apa sterilizata si nu sterilizanta ca în cazul clasic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.