Ghidul Serviciilor
Sapel Electronic Bucuresti - Reparatii Si Accesorii Electrocasnice Mici
inapoi la firma 15795 vizite
Poza Sfaturi utile
Foto

Durata de viaţă a unui produs depinde foarte mult de modul în care acesta este utilizat şi întreţinut.Mai jos puteţi găsi câteva sugestii cu ajutorul cărora veţi utiliza un produs electrocasnic în bune condiţii, prelungind astfel durata de viaţă a acestuia:

 

 CAFETIERE

 Îndepărtarea regulată a calcarului prelungeşte durata de viaţă a aparatului şi garantează rezultate optime de preparare şi o durată constantă a preparării pe o perioadă lungă de timp. .

 

 SANDWICH-MAKER

 Nu folosiţi niciodată agenţi de curăţare, materiale agresive sau produse abrazive pentru a nu deteriora suprafaţa anti-aderentă a plăcilor.

 

 APARATE DE GATIT CU ABUR

 Nu folosiţi niciodată bureţi de sârmă, agenţi de curăţare abrazivi sau lichide agresive cum ar fi benzina sau acetona pentru a curăţa aparatul.

 

 ROBOTI BUCATARIE

Nu depăşiţi cantităţile şi timpul de preparare indicate în manualul de utilizare. Lăsaţi ingredientele fierbinţi să se răcească (< 80oC) înainte de a le procesa. Lăsaţi întotdeauna aparatul să se răcească la temperatura camerei după fiecare şarjă pe care o procesaţi

 

MIXER/BLENDER

Nu depăşiţi cantităţile şi timpul de preparare indicate în manualul de utilizare. Nu preparaţi mai mult de o şarjă fără întrerupere. Lăsaţi aparatul să se răcească la temperatura camerei înainte de a continua procesarea.

 

ASPIRATOR

Atunci când utilizaţi aspiratorul pentru a aspira scrum, nisip fin, var nestins, praf de ciment şi alte substanţe similare, porii filtrelor sacului de praf şi ai filtrului de protecţie a motorului se înfundă. În cazul în care observaţi o scădere considerabilă a puterii de aspirare, curăţaţi filtrele compartimentului pentru praf şi filtrul de protecţie a motorului. Nu utilizaţi niciodată aparatul fără sacul de praf sau filtrul de protecţie a motorului. Acest lucru poate deteriora motorul şi scurta durata de viaţă de aparatului.

 

FIER/STATIE CALCA

TNu turnaţi parfum, oţet, amidon, agenţi de detartrare, aditivi de călcare sau alte substanţe chimice în rezervorul de apă. Pentru a menţine talpa netedă, evitaţi contactul brutal cu obiecte metalice. Nu utilizaţi niciodată burete de sârmă, oţet sau alte substanţe chimice pentru a curăţa talpa. .In manualul de instuctiuni al fiecarui produs, gasiti toate indrumarile pe care producatorul le face consumatorului pt a se bucura de calitatile aparatului si de o viata cat mai indelungata de folosinta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.