Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Sapientek
inapoi la firma 430 vizite
Poza Despre noi
Foto

Centrul Medical Sapientek este un centru medical modern situat in orasul Buzau, dotat cu aparatura de ultima generatie, de standard european.

Menit sa ofere servicii medicale de calitate, centrul este situat intr-o locatie centrala, accesibila tuturor pacientilor.

Viziunea noastra este de a deveni prima alegere a buzoienilor, de a le oferi servicii medicale profesionale si de a le da incredere in sistemul sanitar.

In cadrul centrului functioneaza la ora actuala patru cabinete : Ecografie, Obstetrica Ginecologie, Endocrinologie si Dermatologie/ Venerologie.

Centrul beneficiaza echipamente avansate capabile sa sustina servicii medicale unice la nivelul orasului Buzau: cum ar fi ecografia 4D, videocolposcopie digitala, dermatoscopie digitala sau fototerapia cu lampi UVB in banda ingusta ultraperformante.

Misiunea noastra este de a pune tehnologia in slujba actului medical si de a reprezenta un varf tehnologic din punct de vedere al dotarii cu echipamente de investigatie si tratament, aducand in centrul medical din orasul Buzau aparatura recent lansata la nivel global.

Valorile in care credem cu tarie sunt: cultul fata de pacientii nostri, respectul fata de colaboratori, spiritul de echipa si onestitatea, inovatia si flexibilitatea.

Echipa de medici se distinge prin experienta deosebita, prin calificari impresionante recunoscute la nivel national si global. Suntem onorati sa colaboram cu:

In scurt timp de la lansare, centrul va oferi o gama completa de servicii medicale prin adaugarea de noi specialitati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.