Ghidul Serviciilor
Sarah Farm-Med
inapoi la firma 232 vizite
Poza Produse Touch
Foto

Beneficii: Touch este un spray antibacterian pe baza de alcool. Textura lichida a sprayului are o concentratie de alcool etilic in proportie de peste 70% pentru a maximiza efectul antibacterian. In compozitia sa se regasesc substante hidratante si aloe vera pentru a reduce efectul de uscare al pielii produs de alcoolul etilic in conditiile utilizarii zilnice, in mod repetat. Este parfumat cu o usoara mireasma de prospertime pentru a oferi un miros discret si placut. Dezinfecteaza toate suprafetele de contact, inclusiv scaunul de toaleta, manerul usii, suprafetele de lucru din birou, etc.

Actioneaza rapid in 10 secunde. Stopeaza raspandirea MRSA, MSSA, Salmonelei, E.Coli, streptococ si a bacteriilor de contact. Este usor de transportat in orice buzunar sau poseta.

Mod de utilizare: Se pulverizeaza direct pe suprafata dorita sau pe maini. Pentru o uscare mai rapida se poate sterge cu un servetel.

Cantitate: 59ml, 220ml

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.