Ghidul Serviciilor
Sarantis Romania
inapoi la firma 4752 vizite
Poza Produse Household
Foto

FINO  - CU DRAG PENTRU CASA TA !

Brandul FINO, a fost lansat pe piaţa din Româina în Iunie 2003, acum este lider pe piaţă  la această categorie de produse (sursa MEMRB 2010).Fino este foarte apreciat pentru gama largă de produse, utilizate pentru : prepararea mâncării, păstrarea alimentelor, colectarea gunoiului menajer, curăţarea diferitelor suprafeţe din bucătărie și din întreaga locuinţă.

Produsele FINO satisfac nevoile din fiecare casă în legătură cu siguranţa și igiena mâncărurilor. Combinat cu un preţ accesibil și calitate superioară , este cea mai bună alegere pentru o viaţă mai ușoară.

FINO este singurul brand de pe piaţa din România din categoria produselor packaging, advertizat pe cele mai populare canale TV. Producătorii oferă o gamă largă de produse pentru consumatori și parteneri . Ca lider suntem obligaţi să intoducem în mod contsant în gama brandului FINO noi produse inovatoare.

FINO cuprinde următoarele categorii de produse:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.