Ghidul Serviciilor
Sara's Design Proiectare, Amenajare, Intretinere Gradini Si Spatii Verzi Bucuresti
inapoi la firma 941 vizite
Poza Amenajare gradini
Foto
Foto
Foto
Foto

SARA’S DESIGN INTERNATIONAL va ofera servicii complete de amenajare a gradinilor si a spatiilor verzi, plantari de flori anuale si perene, arbusti, arbori, rulouri de gazon, plante de interior, jardiniere cu flori/plante de exterior pentru terase.

La prima vizita, pe care este necesar sa o faca o persoana specializata,in domeniu, vom oferi clientului cele mai bune solutii legate de tipurile de plante potrivite pentru spatiul pe care doreste sa-l amenajeze, operatiuni necesare legate de pregatirea solului, irigatie, tipul de gazon.

Consultanta se poate oferi si dupa amenajarea gradinilor/ spatiilor de interioare, deoarece acest serviciu atinge si un alt aspect – problemele pe care unele specii le dezvolta. Fie ca este vorba de daunatori, sau boli, plante care nu se dezvolta corespunzator, gazon care ridica probleme, numai un specialist va poate oferi solutii rapide pentru eradicarea problemelor sau pentru imbunatatirea situatiei.

Gradina din fata casei tale este primul contact pe care îl ai cu locuinta ta, de aceea trebuie sa alegi cu mare grija ce combinatii de plante decorative trebuie folosite.

In primul rand trebuie sa tii cont de stilul pe care îl alegi si de timpul pe care îl poti acorda îngrijirii gradinii tale, dar si de scopul în care vrei sa te folosesti de acest spatiu verde.

Exista numeroase modalitati prin care curtea casei tale poate fi transformata de exemplu intr-o gradina moderna ce poate fi originala si îndrazneata, perfecta pentru persoanele creative, cu o personalitate puternica si putin excentrica, pentru care timpul este o resursa pretioasa.

Sunt la moda amenajarile cu poteci pietruite, decorate cu placi din piatra naturala, arbusti exotici, de talie mica, usor de îngrijit si rezistenti la temperaturi caniculare.

Pe langa gama variata de arbori si arbusti floriferi pe care noi o folosim in amenajarea gradinilor, vom folosi o gama variata de materiale precum lemnul, piatra, lespezi, marmura, elemente metalice, în special alama sau fierul, dar si caramida, iar pentru un plus de originalitate poti folosi câteva decoratiuni exterioare, cum ar fi o roaba veche poate fi transformata într-un suport pentru flori, la fel si niste stropitoare, o piesa veche de mobilier.

In portofoliu nostru de lucrari vei gasi câteva idei care vor arata fabulos puse în practica în gradina ta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.