Ghidul Serviciilor
Sara's Design Proiectare, Amenajare, Intretinere Gradini Si Spatii Verzi Bucuresti
inapoi la firma 941 vizite
Poza Sisteme de irigatii
Foto
Foto

Prin aspersie si picurare un sistem de irigatie automatizat va asigura apa pentru toata suprafata de spatiu verde existenta.

Irigarea gradinii este foarta importanta pentru buna dezvoltare a plantelor si gazonului iar nevoia de apa este diferita pe specii de plante si zone din gradina.

Suprafata gradinii este impartita pe zone de udare si circuite de apa, astfel necesarul de apa va satisface cerintele tuturor plantelor si gazonului.

De asemenea panoul de comanda vine insotit de un senzor de ploaie ce va intrerupe automat programul setat de irigatie in timpul perioadelor cu precipitatii.

Avantajele unui sistem automatizat de irigatie:· economie la energie electrica sau la apa( senzorul de ploaie va opri intodeauna irigatie in momentul in care cad precipitatii.· panoul de comanda asigura independenta totala asupra irigarii gradinii.· se poate adapta la orice put si pe orice pompa de apa sau la reteaua comuna.· este in proportie de 90% sub nivelul solului, deteriorarea acestuia fiind aproape imposibila.· interfata programatorului este usor de utilizat cu functii multiple.· aspersoare escamotabile ce se ridica la presiunea apei, cu unghiuri si raze de udare reglabile pana la 360 grade.

Costul unui astfel de sistem difera foarte mult de configuratia spatiului verde, de sursa de apa utilizata ( put sau apa de la retea ), precum si de pompa de apa ( daca aceasta exista ).

De aceea vom lucra intotdeana pe baza unui deviz realizat in urma unor masuratori ale spatiului verde. Orice costuri prealabile vor fi doar aproximative.

De asemenea recomandam ca orice proiect de irigatie sa fie realizat in concordanta cu designul gradinii. Adaugarea de plante, alei sau constructii usoare ulterior efectuarii sistemului de irigatii va face ca acesta sa nu mai fie eficient si sa apara probleme legate de irigarea suprafetelor ( pot aparea zone udate excesiv sau insuficient).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.