Ghidul Serviciilor
Sas Grup - Monitorizare Gps Pentru Managementul Flotelor, Bucuresti
inapoi la firma 305 vizite
Poza SAS Grup - detalii firma
Foto
Foto

Compania SAS GRUP este un jucator major pe piata de management de flota auto si servicii de monitorizare auto din România. Este primul producator de sisteme GPS din România si de mai bine de un deceniu se afla printre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare auto din Bucuresti.

Folosind tehnologie de ultima ora, oferim solutii complete de monitorizare auto pentru orice tip de flota: masini de serviciu, masini personale, barci, scutere, vehicule agricole, utilaje etc. Cei peste 18 ani de experienta pe piata, ne-au propulsat în topul furnizorilor de servicii de monitorizare auto din tara. SAS Grup pune la dispozitia companiilor solutii de monitorizare GPS de cea mai înalta calitate, eficientizând în cel mai mic detaliu tot procesul de monitorizare flota.

 

SAS Grup a fost înfiintat în anul 2002, cu sediul în Bucuresti. Tot în acel an a lansat primul dispozitiv GPS si a devenit primul producator de sisteme GPS din Romania.

Portofoliul companiei cuprinde, la aceasta data, peste 4000 de clienti din România.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.