Ghidul Serviciilor
Sas Grup - Monitorizare Gps Pentru Managementul Flotelor, Bucuresti
inapoi la firma 302 vizite
Poza Solutii Software
Foto
Foto

SAS Grup foloseste sisteme GPS, solutii software si harti GPS cu tehnologii de ultima generatie pentru a asigura servicii de monitorizare la cele mai înalte standarde.

Solutia software folosite sunt dezvoltate de catre expertii SAS si urmaresc eficienta maxima în managementul de flota. Algoritmul folosit de noi ofera un maximum de compatibilitate si putem sa asiguram transmisii cât mai stabile, comunicare rapida cu serverele noastre si o localizare foarte precisa, prin harti GPS special create de noi.

Serverele SAS Grup sunt gazduite în data-room-ul Orange Romania SA. Acolo sunt stocate baze de date ce memoreaza pozitiile vehiculelor si istoricul traseelor efectuate. Accesul la baza de date se face securizat si criptat prin intermediul platformei web SASFleet. Odata autentificat, poti urmari pozitiile masinilor si datele aferente receptionate de catre sistemele GPS, în timp real.

Prin utilizarea unui algoritm special, serverele SAS Grup pre-proceseaza constant datele primite de la sisteme GPS pentru raportare. Astfel, reusim sa furnizam rapoarte foarte complexe într-un timp foarte scurt. Toate aceste rapoarte pot fi personalizate si filtrate dupa nevoia clientului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.