Ghidul Serviciilor
Sauna Brasov - Saune Finlandeze
inapoi la firma 2842 vizite
Poza Saune
Foto

 

TERAPIA CU CULORI

Puterea culorilor pentru destinderea sufletului, corpului si spiritului. Terapia cu culori se foloseste de proprietatile luminii pentru a crea voit dispozitii. Lasati-va stimulati si relaxati-va sub influenta diferitelor culori.

 

Culoarea rosie iradiaza putere si caldura, are un efect vitalizant si stimuleaza circulatia sangelui. Rosu este culoarea activitatii si vitalitatii.  

 

Culoarea galbena inunda corpul cu sentimente de vara, ne tine treji, creeaza o atmosfera vesela si fara griji, accentueaza senzatia de bine si conduce la o privire pozitiva a vietii. Culoarea verde ne apropie de natura, linisteste nervii si creeaza o stare de echilibru emotional, da inspiratie si ofera relaxare si regenerare.  

 

Culoarea albastra are un efect racoros, linisteste si relaxeaza, invita la visare si va face sa va lasati gandurile sa zboare.  

 

Culoarea orange este culoarea energiei si vointei, reprezinta bucuria vietii, expansiune, caldura si deschidere, invioreaza, face curaj, degaja bucurie, elimina melancolia si depresiile, intareste senzatia de autoapreciere si ajuta la noi inceputuri.  

 

Culoarea violeta culoarea energiei cosmice, reprezinta magia si mistica, curata, face legatura intre contrarii, linisteste inima si muschii, actioneaza impotriva stimulilor nervilor, sprijina conlucrarea dintre cele doua emisfere cerebrale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.