Ghidul Serviciilor
Scari.ro - Producator De Scari Interioare Si Scari Exterioar, Medias / Sibiu
inapoi la firma 2166 vizite
Poza Despre scari
Foto

Despre scari …. materiale scari – ce lemn folosim la scara ?In randurile de mai jos speram ca veti gasi raspunsul la intrebare.

Lemnul de fag

Este un lemn dur, cu o culoare pala. Are o textura fina si este asemanator artarului si mesteacanului. Lemnul de fag este foarte rezistent la socuri si un bun aderent in cazul vopsirilor. Raport pret calitate foarte bun. Se utilizeaza mult in productia de scari interioare. Este cea mai buna varianta in cazul baituirii in culori inchise.

Lemnul de stejar

Lemnul de stejar este lemn pretios, de calitate superioara, mai ales daca este uscat corespunzator. Lemnul de stejar uscat natural, avand peste 12 ani vechime, este scump, fiind folosit pentru mobila de lux, iahturi de lux, constructii de lux, etc. Este un lemn dur si rezistent fololosit in constructia scarilor.

Lemnul de artar

Este un lemn rezistent la socuri de culoare deschisa spre alb cu o textura fina si duritate medie. Se mai intalneste sub denumirea paltin de camp. Acest tip de lemn este foarte rezistent in timp si suporta orice tip de vopsire.Lemnul de pinPinul este un lemn de esenta moale, deschis la culoare, folosit in special pentru aspectul rustic oferit. Nu este un lemn foarte utilizat in constructia scarilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.