Ghidul Serviciilor
Ambulatoriul Spitalului Clinic De Urgenta Pentru Copii "grigore Alexandrescu"
inapoi la firma 167 vizite
Poza Servicii medicale
Foto

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, spital public, de urgenţă, clinic, de nivel terţiar, asigură:

Conform legislaţiei în vigoare, în România toţi copiii beneficiază de asistenţă medicală asigurată şi decontată de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Prezentarea la consulaţii şi internări a pacienţilor care nu sunt urgenţe trebuie să fie însoţită de bilet de Trimitere de la Medicul de Familie, sau, după caz, de la medicul Specialist din Ambulatoriile specializate teritoriale sau din spitale zonale. Tratamentul, cazarea şi investigaţiile prevăzute de baremele CNAS sunt asigurate gratuit pacienţilor spitalizaţi, inclusiv imagistica de înaltă performanţă şi alte investigaţii specializate, de necesitate, asigurate integral de către spital.

Pentru internare şi consultaţii, alături de biletul de trimitere (care nu este necesar în cazul malformaţiilor congenitale, urgenţelor şi, respectiv, a copiilor cu certificat de handicap) este necesară copie după certificatul de naştere şi, respectiv, adeverinţă de la părinţi care să ateste calitatea de asigurat CNAS. Însoţitorii persoanelor cu handicap, însoţitorii copiilor sub 3 ani, precum şi asistenţii maternali sunt scutiţi de la plata taxei de însoţitor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.